1. března 2017

Novinky

Jak jste si asi všimli, blog mi celkem stojí. Bohužel na intenzivnější psaní recenzí aktuálně nemám moc času. Můžu být ráda, když se po náročném dni dostanu k rozečtené knize. Co tedy vlastně dělám? Studuji, brigádničím a poměrně intenzivně publikuji na populárním knihomolském serveru Klub knihomolů. Tuto stránku mimochodem vřele doporučuji k prozkoumání. Denně tam můžete soutěžit o zajímavé knihy, nabírat inspiraci v článcích o knižních tipech či literárních akcích, a v neposlední řadě tam máme aukce zcela nových titulů, které za podobné ceny jinde nenajdete.

Tak jako tak, blog rozhodně nechci a ani neplánuji odepsat. Naopak. Mám dva ochotné a skvěle píšící přátele, kteří souhlasili, že sem budou přispívat se mnou. Mimo mé maličkosti tu proto nyní můžete očekávat i recenze od Jardy a Verči. Doufejme, že frekvence příspěvků se tímto krokem o něco zlepší a recenze i žánry knih budou mnohem pestřejší. Ostatně, jednu Jardovu recenzi už si tu můžete přečíst. Jde o velmi nekompromisní názor na poměrně oslavovanou knihu Dvůr trnů a růží. Přesvědčte se sami, proč jsem ji zařadila do rubriky Na vlastní nebezpečí

Na Verčinu první recenzi se můžete těšit již brzy.

A abych nezapomněla, připravujeme pro vás ještě jednu novinku. Ale o tom zase někdy příště, ať máte taky nějaké překvápko. ;-)

Samozřejmě budeme rádi za vaše názory, komentáře, zkrátka jakoukoliv zpětnou vazbu. 

Ode mne zatím vše. Přeji krásný den a příjemnou četbu :-)
D.

Žádné komentáře:

Okomentovat